søndag 20. desember 2009

Duk og dekket bord :-)))

Heisann!

Klokken er  halv ti og vi er nettopp kommet hjem etter en lang, men kjempekoselig dag i Bergen. Katherine la seg, insisterende på at hun ikke var trøtt, mens øynene datt igjen, hehe Vi har vært i koselig bursdagsbesøk til min kjære nevø som fylte 25 år i går. Også passet det fint å fordele gaver, og ta med seg hjem igjen det som kommer fra andre :-) Det blir smått med bilder i dag, siden vi ikke har vært hjemme. Men jeg spurte pent om lov av min søster Beate å legge ut noen få bilder fra besøket. Maten og pynten rettere sagt :-)

Bommet litt med fokus, men grisene er søte de :-)


Morsom godterikrukke hos min søster. Om jeg ikke husker feil, er det 
Bjørn Gunnar (min nevø) som laget den når han var liten(?)

Vi reiste hjemmefra midt på dagen med god tid til fergen. Ikke godt å vite hva en kan komme ut for slik føret er nå. Jøje meg som snøen har tynget ned skogen. Det var utrolig mange trær på strekningen til Våge (fergekaien) som enten var bøyd helt ned i veien, eller hvor grener eller hele trær var brukket rett av. Heldigvis hadde det vært folk ute før oss som hadde hatt med seg motorsag og ordnet opp! Tusen takk til dem det måtte være :-)

Knipset på vei til fergen i dag - hyttenabo Stig kjører foran oss

Det var nikoselig å treffe familien igjen; tante, onkel, mormor, bror, søster, nevø, niese og flere til. Det var leit å reise, men stemningen sitter fortsatt i oss etter god prat og latter, og Julie og Katherine som var supergiret :-) Ikke å forglemme hvor deilig det var å komme til duk og dekket bord *sukk* Vi fråtset i deilige snitter til vi nesten kunne trille under bordet, så mette ble vi. Litt senere ble spisebordbuffeten fylt opp igjen, og da med kaker og is. Det var både ostekake, eplekake, gulrotkake, pepperkaker, iskake og frisk frukt og.... ja, dere skjønner :-)

Deeeeilige snitter :-P


Knallgode kaker :-P

Jeg må bare kommentere til Susanne (min niese); 
 Epleknas-kaken var SUPERGOD!!! 
Håper du sender oppskriften!!! :-)))


I morgen skal vi på kontroll med Balder igjen. Håper det er blitt så bra at det blir den siste. Men sikker føler jeg meg ikke. Krysser fingre og tær!!! Når vi kommer hjem og Katherine kommer med skolebussen går turen i skogen på jakt etter juletre. I fjor festet vi en refleks i toppen på en fin gran som trengte et år til for å bli høyt nok. Tror nok det kan bli en utfordring å finne det igjen med all snøen som er kommet... I morgen kveld kommer det nok et innlegg som forteller hvordan det gikk ;-)

Eksotisk elefant-rodeo-nisse? 


Jammen meg har min søster Beate og svoger Gunnar 
en Tarzan-nisse også :-)

Til alle dere i Dalen: 
Takk for i dag! Det var kjempekjekt! :-)

Og med det tar jeg kveld og inntar sofakroken med min kjære, og lar jul være jul. Han har fyrt i peisen, og jeg skal straks ordne med te og litt å bite i.

Ønsker deg en alle tiders fin 
4. søndag i advent!


1 kommentar:

Nina og Bonnie sa...

Så koselig dere har hatt det i bursdag. Og så mye god mat og kaker.

Er nesten like spent som deg på hvordan det går med Balder i morgen og om dere finner igjen juletreet.

Related Posts with Thumbnails