tirsdag 15. desember 2009

Julekonsert og Balder-nytt

Heisann!

Dette blir en kjapp oppdatering fra dagens hendelser. Har nettopp knipset julebilde til årets julekort, og de må printes og monteres... alle noen og førti :-)

En spent Katherine i kirken før konserten startet

Steffen og jeg reiste til veterinæren på Stord dyreklinikk på kontroll med Balder i dag. Vi var spente på resultatet! Kort fortalt; delvis gode nyheter! Trykket i øyet er normalt igjen. Dvs at såret inni øyet er leget! Kjempebra!!! Men - såret på overflaten av øyet er fortsatt ganske stort. Det burde ha vært mye bedre etterhvert. Dyrlegen valgte å konferere med en kollega i Bergen. Det gjorde at vi nå skal dryppe øyet hans med enda en type dråper (gelé)... Men vi slipper to av de andre som han nå er ferdig med.

Konklusjon: det går bedre - heldigvis! Ny kontroll på mandag! Da krysser vi fingre for at såret har grodd som det skal :-)


Så spent at det var nesten umulig å være i ro...

Når vi likevel var på Stord stakk vi innom et par butikker. Nå er både eldhusrøkt pinnekjøtt og de siste presangene kommet i hus :-) :-) :-) Gjenstår bare å lage to-tre stykker...

Når Katherine kom hjem fra skolen i dag hjalp Steffen henne med leksene mens jeg kokte og braste. Litt mat måtte vi ha før kveldens store begivenhet; Julekonsert i Uggdal kirke med Uggdal barneskole. Etter lekser og mat fant vi fram fintøyet og suste avgårde i Hondaen mens Balder ble igjen hos sin kjære Boffen (svigerfar).

Litt av koret - Katherine omtrent i midten 

(Jeg tar sjansen på å legge ut dette bildet. Har noen innvendinger er det bare å si i fra!)


I år som i fjor var det en flott og stemningsfull opplevelse å se og høre alle barna på småskolen synge av full hals. Kjempeflinke!!! De aller fleste av jentene var hvitkledde (etter ønske fra rektor), og de fleste av gutta stilte med hvite skjorter, slips og mørke bukser. Utrolig flott! De sang så det var en fryd folkens!!! Gjett om Katherine var superspent før det hele startet, og SÅ lettet og GLAD når de var ferdige :-) Ikke fritt for at vi er ganske så stolte av godjenta! Det var bare smil og lutter glede når vi kjørte hjem og spiste en god kvelds.

En lettet og GLAD Katherine i kirken når konserten var ferdig

Godt å komme hjem igjen...

Litt småtrøtte satte vi i gang med å knipse bilde til årets julekort - siden vi likevel hadde pyntet oss :-) Ett av bildene som ble tatt ser dere her, men det ble nok et annet bilde som ble valgt ut som årets julekortbilde ;-)


 
Nesten årets julekortbilde...

Ha en fortsatt fin kveld folkens! Jeg må hive meg rundt og printe bilder, skjære, montere på limstrips, og ja - i det hele tatt; lage julekortene ferdig.

Haaaaaa deeeeet!

2 kommentarer:

Laila sa...

Hei Irèn.

Så flotte julekort det blir hos dere.

Det er fantastisk når småbarna syng, og eg ser at Kati er stolt og glad over innsatsen.

Godt å høyre at nokre ting går framover for Balder`n. Ønsker han lykke til med resten.

Møtet vårt med rektor var litt positivt, og ho lova at det vart satt igang tiltak. Så skulle vi evaluere etter nyttår.??????

Klem fra Laila

Irén sa...

God morgen, Laila!

Ser du er en nattugle som meg ;-)
Tusen takk for gode ord!

Det var da enda godt at rektor har tatt til vét(?). Får håpe at det blir iverksatt tiltak, og at det ikke bare er fine ord...

Masse hilsner og klem til deg!

Related Posts with Thumbnails