torsdag 10. desember 2009

Landkjenning :-)

10. desember folkens! Kun 14 dager igjen til den store dagen (for mange). Her i huset er vi glade for at far i huset har funnet veien hjem igjen etter en drøy måned til sjøs. Han er solbrun og fin etter å ha vært på jobb i Middelhavet. Spørs om vi ikke må inn med litt blekende pudder på han når vi skal knipse bilde til årets julekort. Katherine er alltid litt smågylden, men jeg har så absolutt ikke noe snev igjen av sommerens farge...

Sjømannen knipset på flyplassen på Kypros i går. 
24 grader ute og isbjørner inne, hehehe

Etter å ha plukket Steffen opp på hotellet ved Flesland, tok vi en snartur til Lagunen før det bar på hjemvei igjen. Måtte jo rekke hjem for å ta i mot Katherine fra skolebussen. Vi ankom Lagunen en halvtime før senteret åpnet. Ikke så dumt det, for da senteret åpnet maulet det med folk fra alle kanter... Ingen blivende plass utover dagen ser jeg for meg. Vi fikk jammen unnagjort noen presanger. Det gjør seg siden vi har noen og 30(!) gaver som skal formidles. "I kid you not!" Stor familie begge to. Da blir det sånn :-)

Har jammen meg rukket å male litt i ettermiddag også :-)

Gjett om en liten jente var HOPPENDE glad når pappa kom hjem igjen. Det var selvfølgelig pappa som hentet henne. Han hadde til og med en førjulspakke til henne :-)))

Noen som venter å høre nytt om Balder tro? Godgutten er fortsatt like flink til å ta medisin, men jeg ble litt forskrekket sånn midt på dagen i dag. Da vi var på Lagunen skulle Balder dryppes på øyene. Da var det skadde øyet verre igjen. Pupillen hadde krympet igjen :-( Heldigvis hadde jeg med Atropine og dryppet det på også. Etter en times tid kom det seg igjen. Men det er absolutt grunn til å følge med. Ikke minst et tydelig tegn på at vi ikke er i mål ennå...

Godgutten passer på juletreet i hagen :-)

Må nesten legge til at Balder ble yr av glede da han oppdaget matfar Steffen komme ut fra hotellet i dag. Beina gikk ikke fort nok rett og slett, hehe Steffen ble rundvasket fra øre til øre :-)))

Nok en gang; tusen hjertelig takk til alle dere som viser omtanke gjennom blogg, meldinger, kort og telefoner. Balder boffer glade bjeff til takk, og matmor sender gode klemmer :-)

Torill: Tusen HJERTELIG takk for verdens koseligste overraskelse som kom i posten i dag!!! Kjempeflott! Har tatt godt vare på avsenderadr. ;-)

3 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Her var det masse lykke på en gang. Og den største lykken var vel når far i huset kom hjem.

For noen flotte lyslykter du har malt. Var det av konjakkglass?

Balder er heldig som har deg som matmor. Du ser jo når noe ikke er som det skal. Imponerende!!!! Selv om krisen ikke er helt over ser det ut som du har det under kontroll.

Ha en fin kveld med han far i stua! Mange klemmer fra oss!

H

Nøve sa...

:o)))))
Kjempekos å lese. Balder er tross alt på bedringens vei, og du er så påpasselig som noen kan være.
Nydelige glass!

Ha en fin kveld!

Irén sa...

Nina:
Tusen takk! Ja, det er noen skikkelig rundmagete konjakkglass som egner seg perfekt til å bli telyslykter :-)

Mange klemmer tilbake! :-)

Nøve:
Tusen takk!
Og i like måte, Nøve :-)

Related Posts with Thumbnails