onsdag 23. desember 2009

Like før...

Tjo og hei, her går det unna... ;-)


Peishyllen har fått besøk :-)

Hvordan er det med deg - alt klart til den store aftenen? Kvelden før kvelden bruker å være en smule hektisk. Når en attpåtil har fått den fikse idé at en skal blogge en gang daglig før midnatt, ja da er det ikke fritt for at det går unna i svingene, hehe

Her var den klar til steking. 
Nå står den ferdig i kjøleskapet :-)

Men, i kveld er det nest siste gang. Jeg har fått hint fra enkelte som lurer på hva de skal gjøre når det ikke kommer daglige innlegg lenger. Vel - jeg er skråsikker på at dere kommer til å være så travelt opptatt med julekos at dere ikke kommer til å tenke på det en gang! Og sånn skal det være :-)

Lille-mamma Katherine passer babyen sin

"Sånn skal det være" passer veldig godt som uttrykk i disse tider. Etter å gjort unna den siste handlingen, ordnet huset sånn noenlunde, vasket klær, ryddet unna adventspynten, da var det klart for å ta fatt på det litt mer julete. Steffen og Katherine pakket bilen full med gaver og julekort og tok seg en runde rundt øyen til familie og venner. På et av stoppene fikk Katherine holde en baby på 4 måneder. Gjett om det var en kry jente som kom hjem og løp opp for å finne en av babydukkene sine. Lille-mamma som hun kaller seg selv :-)

Kanskje vi skal pynte Balder med stjerne i toppen og lys på halen?
Her ligger han iallfall på teppet til juletreet :-)

Når mine kjære var på tur rundt øyen benyttet jeg anledningen til å lage karamellpudding. Ekte hjemmelaget med skikkelig vaniljestang og det hele. I tillegg pleier vi å ha riskrem med saus av rørte jordbær med sukker i. NAAAMMM!!! Måtte røre sammen en deig til kakemenn også. Vi gikk jo tom på mystisk vis!?!?! Hmmm....

Snømannen er favoritten min. Godslig til tusen :-)

I kveldingen har juletreet kommet i stuen og blitt behørig pyntet med god hjelp av Katherine. Balder var kjapt på pletten når teppet til juletreet kom på plass. Snodige greier at alt "nytt" skal innvies liksom :-) Sofus og Sofia har allerede vært borti treet og dunket i noen av kulene med stor interesse i blikket... Dette kan bli spennende :-)

Juletreet, ferdig pyntet
(Se bort i fra ledningen - den skal tapes til gulvet)

I skrivende stund går klokken alldeles fra meg. Delfia-kaken er kommet i kjøleskapet, pinnekjøttet i vann. Poteter og kålråbi er skrelt og står i kaldt vann. I morgen må det strykes duker, finklær og kokes grøt (+ litt ekstra til riskremen). Vi tar en liten tur bort til grandtante Marta også. Julemat, dessert, kaker og gaver hører med. Også rusler vi hjem igjen og feirer jul på tunet. Tenk hvit jul dere! Det er helt fantastisk!!! :-)))

Bare en halvtime nå, så begynner julaften 2009!

Kos deg!

1 kommentar:

Tove sa...

Du verden her også. Sier bare igjen, kos dere! Det ser så koselig ut med all den fine julepynten og all den gode maten, kaker og julesnadder. mmmmmmmmmmmm og rikelig med famile og og gode venner. Det må jo bare bli en perfekt jul det :-)

Related Posts with Thumbnails