fredag 16. januar 2009

Venteskuret - hva skjer?

Lørdag 25. oktober 2008 blåste det storm over denne holmen hvor vi bor. Venteskuret vårt, nesten en kilometer unna, blåste ned og ble liggende. I halvannen måned lå det der. Deretter ble det fjernet. Vi har hatt flere runder med teknisk etat i kommunen som er ansvarlig for å sette skuret opp igjen. Hos dem har vi fått beskjed om at det settes opp igjen når rette vedkommende har tid til å gjøre det. I morgen er det tre måneder siden skuret blåste ned!

I dag har min bedre halvdel vært i kontakt med kommunen igjen for å etterlyse fremdrift. Vel, teknisk sjef i Tysnes kommune visste ikke en gang at skuret var fjernet!?!?! Sist vi var i kontakt med han var det HAN som informerte oss om hvem som hadde fjernet det... Ok, han har sikkert mangt og mye å ta seg av, men det får da være måte på? Han var ikke særlig imøtekommende, og synes visst det er "masete" når en ringer etter halvannen måned for å spørre om hva som skjer?

Det kommunen er mest opptatt av - tydeligvis siden det nevnes hver gang vi er i kontakt med dem - er hvem som hadde vært borti skuret slik at det sto skjevt på sokkelen? Skulle det være interessant for oss brukere? Burde ikke det være en sak mellom kommunen og den/de som har forårsaket skaden på skuret? Settes ikke skuret opp igjen før de har funnet synderen/synderne? I tillegg må det legges til at den nederste rammen på skuret var pill råtten, så kommunen måtte gjort noe med skuret uansett!



I denne svingen står sønnavind og sørvesten rett på. Stort sett den vinden vi har mest av. Det hender rett som det er at det er en "smule" nedbør også gitt...

Siden været her vest til stadighet er solfylt og vindstille er det selvfølgelig helt greit at en førsteklassing og flere eldre mennesker må gå/sykle nesten en kilometer på kommunal vei ut til hovedveien hvor der ikke er venteskur... og bussene er det langt mellom...




***

1 kommentar:

Marianne sa...

For en oppførsel ja, det er typisk kommunen å gjøre sånt. Det er jo ikke deres unger som står ute i regnet hver morgen. Du får sende bilde til lokalavisa, kanskje det hjelper..Ellers blir det vel dugnad på øya for å få opp nytt skur...? Ungene mine må sykle til skolen idet de tipper 5 klasse. Ikke så ille det kanskje sier noen, men..det er 80km/t, ingen gatelykter og ingen sykkelstier...prøv å sykle der når det er et par meter med snø i tilegg...Det er direkte farligt...Men bryr kommunen seg om det?, neida, de vet at vi som foreldre ikke lar ungene sykle den veien og at vi istede kjøper busskort til ungene for flere hundre i mnd..Så tjente de litt penger på det også...Veien er forresten 3960 meter, dvs vi mangler 40 meter på å få gratis buss!

Håper alt ordner seg med buss skuret deres..

Related Posts with Thumbnails