mandag 12. mai 2008

Veien blir til mens du går (gjelder visst ventilatorer også)


Hei igjen alle sammen!

På tide med en oppdatering - ikke minst om den etterhvert så berømte (eller beryktede?) ventilatoren... Måtte simpelthen ta en pause fra ventilator, Lefdal og blogg og hele sulamitten. Har hatt en flott helg med familie og gode venner på besøk! Kjempekoselig! En spesiell hilsen til dere som var her i helgen :-)

Takk for alle kommentarer og meldinger om ventilator-saken via andre kanaler enn bloggen her. Kanskje like greit at ikke alle er kommet "på trykk" her i bloggen (hehehe...). Når det er sagt: hyggelig om dere legger igjen spor etter dere her på bloggen også ;-)

Det så svart ut en stund lørdagen, men:
Ja! Ventilatoren er kommet i hus!

Endelig!



For de som ikke vet det: Det ble noen nervepirrende timer på Lagunen før ventilatoren, etter en del om og men, endelig kom til rette. Men det ble en laaaaaang dag som vi MYE heller ville tilbragt hjemme i hagen eller på sjøen - for været var KANON! Er bare glad for at Balder (vofs) kunne være hjemme med broderen (på besøk) ettersom dagen ble lang, og lengre enn lang i heten.

Vi kjørte hjemmefra 09.45 >>>

Lefdal Lagunen lørdag 10. mai: Kati og jeg ruslet rundt og plukket ut et par ting som ble betalt med gavekortet vi fikk fra varehussjefen (Takk for det!). Deretter gikk veien til vareutlevering for ENDELIG å få utlevert den mye omtalte ventilatoren vår. Men nei! Den var ikke der!?!?! Det føltes nesten som å bli filmet og ende opp i en dårlig episode av "Skjult kamera"! Dårlig siden det ikke var morsomt i det hele tatt!

Etter å ha understreket de mildt sagt spesielle omstendighetene for å få personen bak disken til å gjøre en ekstra innsats, måtte vi forlate Lefdal med uforrettet sak (i noen timer). Prøvde selv å kontakte varehussjefen uten hell. Men han ringte jammen opp igjen etter en times tid eller sånn. Gode greier!

At skuffelse og oppgitthet preget samtalen er bare mildt sagt, og ingen hadde tro på noen mirakelløsning i tolvte time. Men de fikk en siste sjanse: Og det lønnet seg det, men søren heller! Hvorfor skal det ALLTID være noe som skjærer seg?!

Etter iherdig innsats fra varehussjefen (Lefdal internett) begynte det å skje noe i butikken. Kati og jeg ble hentet inn i butikken, fikk noe kald drikke og kunne vente på at ventilatoren skulle komme i egen bil fra hvor den nå enn hadde havnet. Veldig hyggelige og imøtekommende de som var i sving etter at varehussjefen tok affære (Æres den som æres bør!).

Kati fikk teste Wii-spill mens vi ventet. For en liten jente på 6 år ble dagen både lang, varm og lei. Så dette var flott gjort. Hun fikk også en DVD i gave fra butikken som et lite plaster på såret. Også veldig fint gjort!

Kvart på tre kom en bil susende og parkerte ved siden av vår. En smilende blid ung mann flyttet ventilatoren over i vår bil i en fei. Måtte nesten klype meg i armen der og da... Er ikke sikker på om jeg drømmer dette eller ei ;-)

Mamma, er du glad igjen nå? - spurte Kati når vi var på hjemvei. Jo, jeg er da det, men jammen er jeg lei over at det tok så lang tid, så mye rot og tull og tomme løfter underveis - og en lang dag i bilen til slutt.

>>> 17.30 parkerte vi bilen hjemme!

Hele 7 timer og 45 minutter tok det fra vi reiste hjemmefra til vi kunne parkere på tunet igjen! Vel bor vi på en øy og er avhengig av ferge, men SÅ lang tid skulle det ikke tatt... Likevel: En STOR og VARM takk til varehussjefen hos Lefdal internett for måten han tok tak i situasjonen og ordnet opp! Det ga oss tilbake litt av troen på at noen bryr seg om kundene sine!

Nå gjenstår det bare å få montert ventilatoren. Min kjære hadde i utgangspunktet god tid på å få det gjort - utifra opprinnelig leveringstid. Men nå er han på jobb til sjøs i en måned. Den andre nevenyttige som kunne hjulpet er også på jobb til sjøs i en måned. Den tredje muligheten er skadet og kan ikke hjelpe (God bedring!!!). Så nå er neste spørsmål:

Når blir ventilatoren montert??? (Den er testet, og både lys og vifte ser ut til å virke som det skal).
Nedvasking av kjøkkenet er høyaktuelt etter ca. en måned uten ventilator. Likevel helt uaktuelt så lenge superventilatoren står i emballasjen på kontoret...) Hmmm.... nedvasking... kanskje en gyllen anledning å pusse opp kjøkkenet i tillegg? (Om min kjære leser dette ombord: Slapp av - det blir uansett ikke før du kommer hjem! Hehehe ;-)

Ha en fin uke alle sammen! Måtte den bli like fin som helgen var - og måtte det vare til den SØTTENDES (og enda lengre for den del...).

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails