HOBBY

De fleste kreative hobbyene mine har lagt brakk i mange år. Men det siste året har jeg smått om senn begynt å vekke noen av dem opp fra dvalen :-)

Fotografering
En hobby som ikke har lagt i dvale er fotografering. Jeg knipser høyt og lavt, i tide og utide, hehe. Er spesielt glad i naturfotografering. Herunder er hunden Balder, og kattene Sofus og Sofia også med ;-)


Skipshunden Balder.
Et av uhorvelig mange tusen bilder...
Tegning, gouache og akvarellEllers har jeg tegnet og malt så lenge jeg kan huske. For det meste blyanttegning, men også en del gouache og akvarell.
Gouache-maling mangler jeg visst eksempel på.

Kalligrafi har jeg også gjort en del, men det begynner å bli noen år siden.


Nøtteliten tegnet jeg høsten 2009.
Teknikken er der ikke, men det ligner iallfall et ekorn :-)Akvarellmaling

Litt mer akvarellmaling...


Og enda litt mer akvarellmaling...


Dekormaling/glassmaling


Såkalt dekormaling har jeg holdt på med i mange år. Det er hobbymaling på alt fra lysestaker til postkasser osv.


Dekormaling (hobbymaling)
Egendesign på ostefatEn svipp innom (hobby)glassmaling har jeg også hatt. Må visst på leit i arkivene etter fotoeksempler.
Mer dekor/hobbymaling.
Nøkkelskapet har motiv etter et veggbilde
min mor har brodert :-)
Akrylmaling


På tampen av 2009 begynte jeg de første spede forsøkene med akrylmaling. Et medium jeg er helt ukjent med, men det er spennende å prøve ut noe nytt. Det aller første forsøket med akrylmaling...
Både tegne- og maleteknikkene jeg en gang tilegnet meg er kraftig rustet, men med litt øvelse og innsats vekkes de kanskje til live? :-)


Karveskurd
Tror kanskje ikke jeg skal gjenoppta denne hobbyen - kan jo være lurt å beholde fingrene. Karveskurd utføres nemlig med en sylkvass tommekniv...

Sånn, det var en liten innføring i noen av de kreative hobbyene jeg har hatt/har. Så får vi se om det blir det noe mer ut av det.


Hilsen Irén :-)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails