tirsdag 20. mai 2008

En sving innom...

Hei, hei alle sammen!

Det er fortsatt liv, men etter økten med "you know who" ble det rett og slett en liten bloggepause. Ikke bevisst, men fy søren som dagene fyker når solen skinner :-)

I skrivende stund skinner fortsatt solen, men det er isende kald nordavind. Kati har venninnebesøk og de sitter og koser seg og ser på film. De HAR vært ute - men tilslutt var de så kalde at det var bare å få dem inn. I dag har det vært fotografering i barnehagen. Gruppebilde og portrettfoto. Vår kjære skøyerjente er etterhvert blitt an ganske så habil fotograf. Til hennes store glede fikk hun teste fotografens råkule digitale speilrefleks. Hun knipset, zoomet og styrte på så det var en fryd. Blir nok ikke lenge før hun må få seg eget kamera...

Apropos fotografering. Holder på å legge over en del bilder, så det blir nok en oppdatering med nye bilder om ikke lenge. Ikke minst med blinkskudd fra "den søttende"! Tilbragte stort sett dagen med å løpe etter Kati som sammen med en venninne skulle rundt og prøve ALT der var av leker. Det gikk i sykling, potetløp, sekkeløp og stylter, og mer til. Det var KJEMPEKJEKT å se hvor de stakk hodenee sammen, kniste og lo, og bare hadde det gøy! Barnehagen sang i hallen som del av underholdningen. Der var faktisk noen som felte en tåre og to når "de store barna" stemte i med Ja vi elsker. Det var rørende :-)

PS!

Den etterhvert berømte (?) ventilatoren er installert og fungerer utmerket! Tusen takk til svigerfar og til "trikkeren" i nabolaget for fabelaktig god hjelp!


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails