onsdag 7. mai 2008

Én person hos Lefdal har skjønt det...

Tenk for en opplevelse - der er faktisk én hos Lefdal som har skjønt at det er kundene de lever av! Ny opplevelse - og absolutt positivt! Men - det er jo kjedelig da med de foregående tre ukers rot og tomme løfter. Får heller ha meg unnskyldt for å avvente med "jubelbrus" til ventilatoren faktisk er oss i hende.

Etter å ha blitt oppringt av varehussjefen hos Lefdal internett i går (Tenk - det skjedde faktisk! Gledelig!), så ser det ut til å skje noe. Han ringte tilbake i dag (som lovet) med bekreftelse på hva han håpet å få til: Nemlig å ta oss som kunder på alvor! Les: Han har sørget for at vi kan hente en ny ventilator hos Lefdal Lagunen førstkommende lørdag. Samme sted kan vi ta ut et gavekort pålydende kr. 500,- som plaster på såret. En fin gest som absolutt settes pris på! (Da ser jeg bort i fra at det vil ta 3-4 timer i kjøring og ferge - og noen hundrelapper i utgifter for å hente ventilatoren der).

Varehussjefen ønsker også å få tilsendt notatene våre fra de siste tre ukers "dialog" med Kundeservice-folkene. Dét skal han få når ventilatoren er oss i hende! Kan det hjelpe slik at noen av kundebehandlerne skjerper seg, og/eller at der foretas en forbedring av rutiner - ja da er det bare positivt!

Forbedringspotensialet er nemlig stort:

  • 15. april var vi hos Lefdal Lagunen for å kjøpe en Siemens ventilator, men de var utsolgt. Anbefalingen lød å bestille den via internett siden det ville gå mye raskere enn at de skulle bestille den til butikken.

  • 16. april ble den bestilt via internett.

  • 21. april ble kjøpesum inkl. frakt på kr. 3589,- trukket fra kontoen vår.

  • Flere telefoner og tomme løfter senere dukket omsider ventilatoren opp 6. mai. Etter MYE om og men! Den ble umiddelbart returnert ettersom den ble skadet under frakt.

  • Lørdag 10. mai kan det se ut til at vi faktisk vil kjøre hjem igjen med en Siemens ventilator - fra nettopp Lefdal Lagunen. Noen som ser komikken og ironien her?

I et tidligere innlegg skrev jeg at jeg ALDRI mer vil handle hos Lefdal. Vel - om det ordner seg på lørdag så skal jeg heller moderere uttalelsen til noe sånt som: Om tilbudet er godt nok kan det hende at jeg muligens vil vurdere å handle hos Lefdal Elektromarked igjen. Muligens! I tilfelle er det ene og alene takket være varehussjefen hos Lefdal internett! Tenk om flere hadde vært som han!


PS!

Kan ikke fri meg fra å fundere over hvorfor denne saken (ordren) måtte til dét nivået (Varehussjef) for å bli løst... Burde vel strengt tatt vært en enkel sak å få til - på det nivået som har med dette å gjøre i det daglige. Nemlig hos Kundeservice!

Et brev er forfattet til Bergens Tidende og Forbrukerrådet. Klart til bruk om det ikke ble en fornuftig og kundevennlig løsning på saken. Det ligger nå på is. Det er skrevet og kan tas frem igjen om det skulle bli nødvendig. Denne saken ser ut til å ordne seg, men helt i mål er vi ikke... før lørdag!?

2 kommentarer:

Reidun sa...

Hei Iren!
Flott du fekk ventilatoren til slutt. Så fin side du har! Mange flotte bilder.Håpar de får ein flott vår og sommar ute på Anderstunet. (Skikkelig "historisk sus" over det navnet, forresten.)
Helsing Reidun M.T.

Irén sa...

Hei, hei Reidun!

Tusen takk for koselig kommentar!

Joda, vi fikk ventilatoren til slutt - men det så ikke helt lyst ut i noen timer lørdag... Helt sant! Først var den der ikke, men etter mange tlf og en del frustrasjon kom de med den i egen bil! Hurra for varehussjefen!!! :-)

Ønsker deg en fin uke!

Hilsen Irén :-)

Related Posts with Thumbnails