lørdag 6. mars 2010

Vis solidaritet; Hjelp barna! - nå!

 
Info
Som mange av dere vet er jeg mamma til en herlig jente fra Chile. Etter at jordskjelvkatastrofen rammet landet er det ikke minst behov for hjelp til de mange barnehjemmene i Chile. En del av dere tenker nok at jeg er langt over gjennomsnittlig engasjert i situasjonen i Chile etter skjelvet.

Vel, det er helt riktig, og det har sine grunner. En av dem er veldig privat, derfor tas ikke den grunnen med på bloggen. Men, når det er sagt så trenger en vel ikke så mage grunner for å engasjere seg og prøve å hjelpe der en kan? Nettopp der kommer du inn i bildet ;-)

Innsamlingsaksjon
Ikke bare drives det innsamlingsaksjon via www.adopsjonsforum.no. Vi som har adoptert barn fra Chile har en klubb som i fjor feiret sitt 20-års jubileum. Denne klubben har etter hektisk virksomhet de siste dagene begynt å få på plass vår egen innsamlingsaksjon. Bidragene klubben får inn vil UAVKORTET gå til å hjelpe barna på barnehjem i Chile. Fortrinnsvis barnehjem i regionen som er hardest rammet av skjelvet.

Hjemmeside
Du er velkommen til å besøke Chile-klubben sin egen hjemmeside; www.chileklubben.no . Hjemmesiden vil etterhvert få mer innhold; bilder, tekst og lenker til det som har med Chile og adopsjon og gjøre.  

Facebook
Chile-klubben har også sin egen side på Facebook. Klikk på bildet så kommer du til siden (om du har Facebook-profil selv).

  

Flygeblad
Klubben har utarbeidet en "flyer" som vil distribueres som pdf til samtlige medlemmer for at de skal kunne spre oppfordringen videre. Her er et bilde av den. Om du klikker på den så blir den større, og forhåpentlig lesbar.


Spørsmål? Legg igjen en kommentar, eller send en e-post til adressen som står på flygebladet.


Vennlig hilsen

Irén T. A. Færevaag

1 kommentar:

Anonym sa...

Det er ein frykteleg katastrofe!me er heldige som bur i Norge!klem Lisen

Related Posts with Thumbnails