mandag 8. mars 2010

Hverdager er i grunnen veldig ok :-)

Heisann!

Vinterferien er omme, og forvirringen var klart tilstede i morges når den ene etter den andre klokkealarm gikk av. Håret til værs, hva skjer?, og i det hele tatt, hehe Første hverdag etter en ferie blir ofte litt sånn på halv åtte siden rutiner kanskje sklir litt ut *host, kremt*

Tilbakeblikk:

 Katherine i et solskinnsøyeblikk på tunet hjemme, knipset 29. mars 2008
Litt rester av snø her og der...

Katherine, som har hatt det alle tiders kjekt på vinterferie hos familie, var så glad for å komme hjem i går at hun var GIRET som bare det. Iallfall ikke klar for å legge seg. Det var herlig å få den store, lille jente vår hjem igjen. Det ble masse klem og kos :-)

Jeg har ikke knipset bilder i vinterferien,men her er et tilbakeblikk fra 18. mars 2009;

Katherine blåste 7 lys i fjor. 
18. mars 2010 fyller hun hele 8 år :-)

Siden Katherine skulle ha en del med seg på skolen i dag gikk turen med bil. Vi hadde også med oss noe vi spurte pent om de kunne henge opp på skolen. Katherine fant rektor og spurte om vi kunne få henge opp plakat om innsamlingsaksjonen til barnehjemsbarna i jordskjelvrammede Chile. Det fikk vi, og alle er engasjerte. Så bra! Da blir det nok litt ekstra om Chile på skolen, og ikke minst penger i kassa :-)

Tilbakeblikk:

  7. mars 2008 så  den ene vinduskarmen slik ut. 
Grønt og fint ute med blomstrende snøklokker og krokusspirer...

Snøklokkene og klosterklokkene blomstret flott allerede 25. februar i 2008, bare se her:

Februar 2008

I skrivende stund sitter jeg på kjøkkenet og ser ut på tåken som henger tungt over Tysnes-fjellene og sjøen. Det småregner litt, og er i grunnen ganske grått og trist. Nei, takke meg til vakkert vintervær med snøhvite bakker, lyst og fint. Regn har vi jo ellers vår del av på denne kanten av landet, for å si det slik.

Småfuglene bryr seg ikke så lenge de får mat ser jeg. Her har vi foret på småfuglene hele vinteren. Det går med uhorvelige mengder med solsikkefrø og annet knask. Akkurat nå ser jeg en hel flokk med dompap, ca. 20 stk. Uvanlig mange til her å være. I tillegg er det mange kjøtt-, blå- og spettmeis, noen kråker, ravn og skjor (skjære). Jammen en og annen rødstrupe og stær også. Koselig syn :-) Bortsett fra at Sofus og Sofia tydeligvis ser på foringsplassen som deres egen buffé... Hmmmm...

Tilbakeblikk:

 29. mars 2008. 
En hoppende glad Katherine hjemme på tunet

Om noen timer kommer Katherine hjem igjen, og om bare noen dager får jammen sjømannen landkjenning igjen også. I tide til Katherine sin 8-års dag neste uke. *jubel*

Har du lagt merke til at det er kommet en ny menylinje under "headingen" øverst? Der kommer det til å bli skrevet litt på de forskjellige undersidene, også blir det bilder selvfølgelig. Katherine har foressten fått sitt eget område der. Hun gleder seg vilt til å ta bilder og skrive selv. Bor nok en liten blogger i henne :-)

Ha en fin dag og en like flott uke!

4 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Så nydelige blomsterbilder Irèn, for ikke å snakke om Katherine som er hoppende glad:o) Så gøy å få pappa hjem til bursdagen sin:o)

Jeg må bare si dette; jeg var inne og kikket på hobbysiden din. Du er veldig, veldig flink og kreativ. Den tegningen av ekornet er helt utrolig flott!!!!

Gry Viola og Roxie sa...

Mange flotte bilder! Sender litt sol til deg og håper at den finner fram til Tyssnes!!
Kathrine gleder seg nok til og bli 8, så får hun pappan hjem til bursdagen det blir nok toppers!!
Ha en flott uke!!

Nina og Bonnie sa...

Dette var et koselig innlegg! :) Flotte bilder av ei herlig jente!!

Moro å se hvordan det er for et par år siden. Ja, vi har godt med snø i år, vi også.

Etterpå må jeg utforske den nye headingen din. Skal bli moro! :))

T :-) sa...

Her får en vårfornemmelser av å være innom :-) Morsomt med sånne tilbakeblikk. Og Kati er alltid en som ei sol i hverdagen :-))

Og ja hverdagen er ikke så dum den heller. Hadde det ikke vært for den så hadde ikke høydepunkta blitt høydepunk. Nå skal jeg se litt mer på de andre sidene dine. Jeg bare streifet innom de forrige dagen, nå har jeg tid til å se på dem.

Related Posts with Thumbnails