tirsdag 2. mars 2010

Bistand for barn/Adopsjonsforum: Chile trenger DIN hjelp nå!

Som foreldre til et barn fra Chile er det ikke tvil om at vi vil gjøre vårt for å gi støtte til spesielt barnehjemsbarna som er rammet av det forferdelige jordskjelvet 27.02.2010. Det er vi sikker på at det er mange flere som vil gjøre også, uansett om dere har tilknytning til Chile eller ei. 

En av de tre adopsjonsforeningene i Norge heter Adopsjonsforum. På deres nettside er det en egen avdeling som heter Bistand for barn. Denne enheten har også egen side på Facebook, for dere som har profil der. Teksten under er kopiert fra Bistand for barn sin Facebook-side:


 Chile trenger din  

hjelp nå!


 

Som alle sikkert har fått med seg, ble Chile rammet av et enormt jordskjelv natt til lørdag 27. februar. Chile trenger all den hjelp landet kan få og Bistand for barn, Adopsjonsforum, har bestemt seg for å samle inn penger som skal gå til barnehjemmene som er rammet.

Vi vil be vår representant i Chile om hjelp til å vurdere hvilke barnehjem som har størst behov for hjelp. Jordskjelvet målte 8,8 på Richters skala og ødeleggelsene er kolossale. Det er vanskelig å få oversikt over hvor omfattende skadene er, men mer enn to millioner mennesker er berørt, og seks av landets 15 regioner er blitt erklært for katastrofeområder.

Ønsker du å støtte?
Vi håper på solid støtte fra våre søkere og adoptivfamilier. Dersom du ønsker å bidra kan du sette donasjoner inn på kontonummer 1614.27.74732. Merk innbetalingen med Chile.

Husk også å noter ditt personnummer dersom du ønsker skattefradrag for beløp over 500 kr.

1 kommentar:

Marianne sa...

Huff, det er litt av en katastrofe disse stakkars menneskene må gjennomgå nå...Vi får hjelpe så godt vi kan fra denne siden av jordkloden!!

Related Posts with Thumbnails