mandag 22. september 2008

Høstlige smågleder...

Hei igjen, til deg som måtte finne veien innpå her i høststille bloggdager...

Været har vært strålende, og høstfargene kommer mer og mer til syne i all sin prakt. Men i dag er været litt så som så; litt regn, litt opphold, litt ustadig... i grunnen litt HØST :-)

På en av mange småturer disse dagene kom jeg over denne rusken her. Ikke vet jeg hvilken sopp det er (spiser sopp, men kun fra butikken), men den var SVÆR! Hele (ca) 30 cm i diameter! Måtte knipses da vet du!

Apropos knipsing: Beklager billedkvaliteten! Fortsatt uten kamera etter "Det Store Magaplasket" .


Høsten er ofte tiden for innendørssysler av ymse slag. Kati har med seg en del minner fra vakre Chile. Noen av dem kan bli ganske støvete der de står. Løsningen da ble denne kjekke "bildekassen" som nå rommer to fine Chile-dukker. Tror nok vi må skaffe flere slike "kasser" til flere av minnene...

I helgen har vi hatt venner på besøk. Kjempekoselig! Hei til dere (M-A., M. og J. og T.) om dere leser dette. Hjort ble det ikke denne gangen, men det kommer flere helger i sesongen ;-)




Annet fint besøk disse høstdagene har vi også hatt. Om enn noe mindre. Slik som denne tøffe "karen" her. Han ble hengende på hagedøren i minst ett døgn(!).




Kurvstolen her er egentlig en "pusestol", og brukes ikke av andre. Balder (vofs) synes visst at han burde ha stol han også. I alle fall så inntok han pusestolen med største selvfølgelighet... Og fikk selskap av Sofus. Litt av et radarpar! Begrepet "...som hund og katt..." har en annen betydning her i huset. Hehe


Når den kjølige, men friske og deilige, høstluften kommer sigende kan det jammen meg være deilig med litt kosemat både til middag og kvelds. Eller til "middagskvelds" (Ehem!)
Kati synes det er helt TOPP med pannekaker med mais, paprika, skinke og ost. Nammmmmm!!! (Er i grunnen enig med henne :-)






Når strålende klare høstdager går over i kveld og kjølige netter da er tiden kommet for KOS innendørs.



Finn en god bok, lag noe god varm drikke (te, kakao, toddy, buljong... det du måtte lyste), kro deg godt til i kosekroken i sofaen, eller i godstolen og bare nyt !















Her er en som vet å innrette seg: Sofia har inntatt toseteren nærmest peisen. Hun gikk ned for telling og malte som bare det! :-)


Kati og bamsen (egentlig kremhvit, ikke gul slik den ser ut her) synes det er deilig å krype under en varm dyne etter en lang dag i kjølig høstvær...




Ønsker deg som leser dette en riktig trivelig høstuke!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails