fredag 6. februar 2009

Velkommen "hjem" :-)

Den som venter på noe godt... må av og til vente en stund...




Venteskuret ved hovedveien ble veltet av stormen som raste over Tysnes 25. oktober 2008. Det hadde lenge stått på halv åtte etter at noen hadde vært borti det - med bil? Og rammen nede var en smule råtten - som dere sikkert ser på bildet.
Midtstill


Vi og flere andre tok kontakt med kommunen da skuret bare ble liggende uten at noe skjedde. Det var i daglig bruk, spesielt siden vi har nesten en kilometer ut til hovedveien. Må liksom være ute i god tid til bussen - for det varierer en del når den kommer. Å stå ute i vind og vær i et kvarters tid eller sånn er ikke noe kjekt når en skal noe... Etter to uker var skuret plutselig borte?



Kommunen greide til slutt å finne ut at det var de selv som hadde fjernet skuret. Hallo!!! Men ingen kunne si noe om når/om vi ville få det tilbake!?! De var mest opptatt av hvem som hadde vært borti skuret. *SUKK* Også fikk vi beskjed om at en av de ansatte skulle ta seg av saken - når han hadde tid... For de var så veldig travle med å brøyte og strø veiene!?!?!?!?

For dere som ikke bor her på Tysnes - det var først nå i februar at vi fikk snø. Hvor har de vært så travle med å brøyte/strø da??? Jeg bare spør.



Fredag for en uke siden ble skuret heist på plass. Ny ramme er spikret på, og nye bolter som holder det på plass. Men stroppingen de brukte for å heise skuret på plass har skadet hele skuret - så det spørs om det holder en ny storm... Men bevares - vi ER glade for at skuret er tilbake. Det tok bare 13 uker å få det på plass igjen...

Men uten benken som var inni. Den kastet de kommuneansatte ut i buskene da de var og hentet skuret. Der ligger restene av den ennå...

1 kommentar:

Anonym sa...

hvorfor ikke:)

Related Posts with Thumbnails