fredag 1. januar 2010

Velkommen 2010 :-)

Heisann, og riktig godt nytt år!


Nyttårskvelden ble behørig feiret med god mat, trivelig selskap og en ørliten skarp en utpå natten. Da vi gikk ut i det praktfulle vinterværet for å se på rakettene over fjorden skinte fullmånen med en svær ring rundt. Glitrende snø i måneskinn - kan ikke bli bedre!


Stjerneskudd hører med nyttårskvelden. Men Balder tok beina på nakken ved synet. Han koste seg inne sammen med pusekattene istedet. Også vanket det litt kalkun på både Balder, Sofus og Sofia. Riktig så fornøyde ble de da :-)

Katherine skuer innover mot Uggdal i det klokken straks runder midnatt.
Nesten litt sånn Soria Moria-aktig...

Katherine var overtrøtt før vi gikk ut litt før midnatt. Men du verden som hun kviknet til ute i kulden. Hun holdt det gående i et par timer etterpå... Litt trøtt i dag, men ikke verre enn at hun og pappa og onkel har vært ute og akt og kjørt sparkstøtting. Knallgøy!!! :-)


I kveld var det visst godt å få legge seg til litt mer normal tid. Ingen protester iallfall. I morgen skal hun i bursdagsbesøk, og søndag skal Katherine få reise inn til Uggdal for å ri. Gjett om det er en stor liten jente som GLEDER seg! :-)


Jeg skal straks innta sofakroken med min kjære. Kjenner at det skal bli deilig å rydde unna julen. Den har fått en ekstra dag i huset, men i morgen skal julekassene frem og hverdagen kan atter overta. I grunnen ganske godt :-)


Håper det nye året bærer med seg gode opplevelser, god helse og fremgang både på det ene og andre planet. Nyttårsforsetter er det smått med, men det hjelper nok å være mer bevisst i hverdagen på forskjellig vis. Hverdager er det flest av, så da går det seg vel til...


Ønsker deg et fabelaktig nytt år, 
en flott helg og en koselig kveld!

7 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Godt nytt år til dere åsså!
Rydder du vekk jula alt nå?
Her får nissene bo ut januar! Juletret går nok neste helg, for det drysser en del! Hadde det ikke drysset så, hadde det åsså fått stå fram til 30 januar!!
Ha en fin helg hos dere!!

Ingun sa...

Hei
Godt nyttår.Håper dere får mange gode kreative dager iåret som kommer;-))

Laila sa...

Koselig innlegg, og kjekt og sjå at dere også hadde slik eit flott vær, vi kosa oss også stort i går, og sov faktisk heilt til ti. Henriken er som regel på farta i sju tida, så dette var rekord.

Ja, Chile-barna våre har litt bein i nasen. Og godt er vel eigentlig det, da klarer dei seg antagelig godt seinare også.

Jeg er sikker på at dine firbeinte også får godt stell, og så kalkun da, nam nam.

Ja kan hende vi treffast i året som kjem, hadde vore hyggjeleg. Vi bor jo ikkje så langt fra kvarandre, at det er ei umuligheit.

Takk for det gamle, og Godt Nytt År til Dere også.
Klem fra Laila.

Marianne sa...

Godt nytt år til dere...så ut som en herlig nyttårsaften! Og Balder da, som holdt kattene med selskap..det var sikkert lurt!

Gry og Millis blogg sa...

En fin nyttårsaften har dere tydeligvis hatt, to- som firbente:o)

Gleder meg til å høre om ridningen til Kati jeg!

Nøve sa...

gud så fine bilder du tar :o)
Gleder meg til å følge deg og dine videre i 2010!

Irén sa...

Heisann jenter!

Så koselig at dere tar dere tid til å svinge innom og legge igjen spor attpå. Tusen takk :-)

Bilder fra hesteridingen er på gang. Må bare redigere litt video først ;.)

Klem, Irén

Related Posts with Thumbnails