søndag 18. januar 2009

Grilling i skogen

Onsdag ettermiddag pakket vi i bilen og kjørte til enden av skogsveien i nærheten. Vi ville grille pølser i skogen, og gledet oss både liten og stor. Hadde det ikke vært for at jeg har en fot som er kranglete for tiden (venter på operasjon), så ville vi nok gått en skogstur. Men - for å komme på tur måtte det da altså bil til. Sånn var det :-)

Kameraet måtte selvfølgelig med på tur. Men det skal jeg si med en gang: mørkefotografering er ikke lett! Riktignok er jeg helt grønn med dette nye kameraet, men fy søren! Skulle visst hatt både stativ og lært pusteteknikk for å få skarpe og gode bilder, hehehe...



Her måtte det blitz til for at det i det hele tatt skulle bli noe som lignet et brukende bilde. Vi koste oss veldig uansett! Bildene var ikke det viktigste - bare så det er sagt!!! :-)



Nærbutikken vår fikk et hastebesøk før stengetid. Grillpølser? Niks! Da tager man hva var tilgjengelig: Wienerpølser. Vet dere - de ble knallgode med sprøtt skinn! Det skal vi gjøre igjen :-)



En som ikke syntes noe særlig om hele grillingen - vel, bålet iallfall - var Balder. Han syntes bålet var kjempeskummelt stakkars. Men det hjalp visst godt med en pølsebit og tre, hehehe



Det var kaldt og stjerneklart der ute i skogen. Stille og fint. Bare lyden av knitringen fra bålet, og freselyd fra pølsene kunne høres. Deilig! Lomper og brød ble lagt på varme steiner - skikkelig godt :-)



Her er jente som koser seg du :-)
Hun har sitteunderlag altså!



Balder følte nok for å bygge opp igjen æren sin og kom slepende på en liten grein. Vel, en ganske stor grein. Ikke helt aktuelt å kaste pinn i mørket. Han måtte nøye seg med en pølsebit og kos i stedet. Tror nok ikke han var så misfornøyd med det nei :-)

Legger til en ekstra hilsen helt til slutt:

Kjære Nittedalsgjengen.

Hadde det ikke vært for gaven til jul fra dere, hadde det ikke blitt noe vinterlig pølsegrilling på oss. Tusen hjertelig takk for superduper gave! Skulle gjerne hatt dere med på turen :-)


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails