lørdag 7. juni 2008

Travle dager = en smule bloggtørke

Hei, hei alle sammen! Beklager en smule bloggtørke for tiden. Det har sin forklaring. Kort sagt: Kati skal døpes på søndag og dette skal feires som seg hør og bør. Med ikke mindre enn rubbel og bit av familie og noen nære venner samlet til familiefest etter dåpsgudstjenesten. Vi blir 42 til bords. Det er sånn omtrent et lite bryllup det :-)

Siden godjenta er såpass stor (6 år) er det bare naturlig at hun får komme med ønsker om dette og hint i forbindelse med eden store dagen. Fargene på festbordet går derfor i hvitt, limegrønt, rosa og lilla. Friskt skal det være :-) I tillegg til gerbera plukker vi prestekrager i hagen som skal utgjøre blomsterpynten på dagen. Knallrosa (cherise nærmest) flytelys og limegrønn dekorsand i bunn av skålene blir friske fargeklatter på fine hvite duker.

Bordene er stilt opp og behørig dekket. Koldtbord bestilt, og kaker og desserter er planlagt og delvis laget. Det er jammen nok å henge fingrene i for å si det sånn. Men kjekt skal det bli! Vi gleder oss til å ha begge familiene samlet på ett brett - små og store i salig blanding.

Må nesten legge til at vi har hatt dåpssamtale/generalprøve i kirken med presten og Kati. Hun er nå "testdøpt", og det endte i en liten vannkrig mellom henne og presten
(hehe). Ja - vi har verdens beste prest som får alle til å føle seg velkommen og til å slappe av. (Vi trakker vel ikke akkurat ned dørene i kirken sånn til vanlig nei...)

Her er en liten smakebit av hva som venter på den store dagen:


















Her mangler det bare en gerbera for å piffe opp i blomstervasen.














Friske farger kan man si :-)















Ingen hemmelighet at vi er glade i sommerfugler :-)

Sånn, da vet dere beskjed. Kommer sterkt tilbake med mer - etter dåpen! Ønsker dere en fortreffelig helg ifinværet (som svir plenen til den mest ligner en ørken, men klage skal vi jo ikke! :-)

KLEM fra en lettere søvnløs Irén (måtte stå opp igjen. Hadde glemt å helle resten av geléen oppi formen. Kati ønsker seg todelt gelé som en av dessertene må vite... Kiwigelé i bunn med bringebærgelé på toppen)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails