mandag 9. august 2010

Undersider

Undersiden om adopsjon er oppdatert. En del av dette var på hovedsiden (Hjem) før. Skal finne noen bilder å legge ut også. Galleri Katherine vil snart bli omdøpt til en lenke til hennes blogg. Der er det også oppdatering på gang :-)

Det blir nok flere innlegg de nærmeste ukene. Må nesten skrive litt om hvordan sommeren har vært. De store sprellene har det ikke vært, men rikelig av koselige stunder og masse besøk :-)

Det nærmer seg innlevering av den store sommeroppgaven hos Fotoskolen også. Det er m.a.o. på tide å begynne... host, kremt ;-) Men hvor blir solen av mon tro?? Den må vise seg skal noen av oppgavene løses...

Balder har fått godbiter og snart skal vi på butikken for å handle litt. Kyllingfilét til bursdagsgutten f.eks. Vi har allerede spilt en del fotball med han, og det blir nok mer lek og kos :-)))


Ønsker deg en flott dag og uke!

3 kommentarer:

Hanne sa...

Spennende!! Jeg skal lese og følge med. Min søster og svoger har adoptert en gutt fra Colombia. De kom hjem med ham på to-årsdagen hans i august 2007. Tenk - snart 3 år siden allerede!!!

Nina og Bonnie sa...

Jeg har vært helt fraværende fra nettet den siste tiden og har litt å lese igjennom nå.

Må også få oppdatert litt på min bligg. Her er det såååå deilig vær at det er synd å bruke tiden på data.

Gi Balder en forsinket bursdagsklem fra meg og Charlie. :)))

Irén sa...

Hanne: Så artig at du har en nevø fra Colombia :-) Ja, årene fyker så det er nesten skummelt. En toåring... og nå er han fem. Ser for meg den sjarmøren :-)

Nina: Du er ikke alene om å ha vært fraværende for å si det sånn. Kjempekoselig innlegg du skrev om jobben din.

Balder koste seg med bursdagsklemmen. Tusen takk :-)

Related Posts with Thumbnails