torsdag 19. august 2010

1. skoledag :-)

Ikke begriper jeg hvor årene blir av. Tiden fyker! Det ble jeg så til de grader bevisst i dag da godjenta sto der, klar til aller første skoledag som 3. klassing! Så flott å se henne stå der, så spent og glad, så voksen og nydelig. En stor dag for liten og stor :-)
Katherine svinger seg så den splitter nye skolesekken kommer med på bildet ;-)


Så stor og voksen blitt... Nybakt 3. klassing med den nye jakken på armen. 
Måtte jo være med fordi om det var alt for varmt å ha på :-)

Dere skulle bare sett "prøverommet" her i går. Det ene antrekket etter det andre ble prøvd, vurdert og forkastet for et annet... Det er ikke tilfeldigheter ute og går her nei, hehe Småfrøkna har egne meninger, dét er sikkert! Nå er det bare en knapp time til jeg skal hente henne fra skolebussen. Gleder meg til å høre om den første skoledagen, stort og smått.

Også er det snart helg... Men før det; Ha en fin torsdag! :-)


Oppdatering kl. 15.15

En strålende glad jente hoppet av bussen og kom dansende mot bilen. Første skoledag har vært bare SÅ bra!!! Kjempekjekt å møte alle klassekameratene igjen. Til og med to nye jenter i klassen :-)

Katherine var ekstra kry for at hun for første gang har fått utdelt bøker på bokmål. Småfrøkna sitt eget ønske, til tross for at vi bor i en nynorskkommune. Hun er glad i å lese, og det meste er på bokmål. Det blir spennende å se hvordan det går, siden undervisningen ellers foregår på nynorsk.

Også hadde hun med seg en stor bunke med info til oss foreldre. Puh! Men det går seg nok til :-)

6 kommentarer:

YessiexXx sa...

Så bra dagen gikk så strålende for henne ! :)

Liker den lille Mylo på sekken hennes ;) Har en egen i stor versjon :D yeah ... Jeg samler enda på koserdyr, og mamma er lei ja.

Ønsker henne masse lykke til dette året i 3 klasse ! <3 klemmer yessenia

Anonym sa...

Eg er med i 3 klasse no;-)har fått fast stilling skal jobbe tirsdag og torsdag;-).Katherine var fin i dag!me hadde ein veldig kjekk skuledag!ha ein strålande kveld klem Lisen.

Elisabeth sa...

Nyt denne tiden med datteren din. De blir stor så altfor fort, og plutselig har de flytta ut hjemmefra :o)
Ei flott skolejente med knall-stilig skolesekk. :o)

Irén sa...

Yessenia: Tusen takk - hilsen er overbragt! Katherine gleder seg til gjensyn på treffet neste måned :-)

Inger Lise: GRATULERER så masse med fast jobb! Kjempeflott! Også så morsomt at du skal jobbe med 3. klassingene da :-) Klem tilbake!

Elisabeth: Tusen takk, og du har så rett så rett. Det er bare å nyte øyeblikkene mens de er der. Det er nesten skummelt så fort tiden går...

Riktig god helg til dere alle :-)
Klem fra Irén

Marianne sa...

Stoooore jenta!! Tenker du er stolt over denne flotte jenta de Iren!! Tiden flyr og man må bare henge seg på...Skolestart er en travel tid, jeg har signert og lest gjennom utallige lapper nå, og i går la jeg bokbind på 24 bøker!! DET var litt av en jobb!! Og nei da, jeg er ikke ferdig enda!!

Hils den lykkelige skolejenta de da, og si at hun hadde fått en utroligt kul sekk!!

Gry Viola og Roxie sa...

Ja, nå er høsten kommet. Godt å komme i gang igjen synes jeg. Så bra at Kati liker seg på skolen!! Alltid gøy åå få noen nye i klassen!!
Ha en fin dag!!

Related Posts with Thumbnails