mandag 14. april 2008

Ny uke, nye muligheter

Hei, hei alle sammen! Helgen har gått rykende fort - som vanlig. Spesielt når det blir besøk to dager på rad, og en har delt gode samtaler over minst like god mat (eh, kremt - maten var ikke så verst - men kanskje de andre heller skulle uttale seg om den var virkelig god - ikke jeg som lagde den... hehehe).

Brått er det mandag og en ny uke bare venter på å bli fylt med små og store hendelser. I skrivende stund er det smågrått ute, men ikke verre enn at fuglesangen lyder muntert gjennom vinduet. Koselig :-)

Yepp - små gleder gleder virkelig de - ikke sant? Som synet av Kati som riktig stooorkoser seg i badet (i går kveld). Kan en annet enn å bli glad da? Bare se selv:

Skjønner hva jeg mener? Legg merke til svømmebrillene. Veeeldig viktig å ha på i badekaret. det er riktignok stort, men særlig med svømmetak er det nok ikke så mye rom til... Vel, ok - svømmetak går, men fraspark? Nei der går nok grensen :-)

Som sagt, en ny uke er begynt - på tide å ta den i bruk. Ha en fin dag og uke så lenge. Dukker nok opp med nye innlegg før du aner...

KLEM fra meg

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails