torsdag 3. juli 2008

Ut på eventyr - det kan være skummelt det... Må nesten hvile litt etterpå!

Sofus & Sofia utendørs for aller første gang i går. Det tok dem sikkert vél 5 minutter før det turde gå ned fra trammen og utforske videre. Balder var også ute, men han stresset dem sånn opp at han måtte være inne alene.

Morsomt å følge med dem utforske en ny verden. På trappen står det også en lobelia som humlene surrer rundt. Det holdt på å bli en nestenulykke og to, men det gikk bra. Puh!

Her er Sofia skikkelig vågal. Hun har våget seg helt bort til busken foran hagedøren. Men hun gikk i kne for den minste lille lyd. Tok dem inn etter et kvarter. Da begynte de å bli varm i trøyen, men krøp sammen under trammen. Lett skjelvende fant de ut at tiden var moden for en liten lur. Men dere må ikke tro at de alltid vil legge seg i sin egen seng...

Her koser de seg i dobbeltsengen sin, men noen ganger er det visst bedre å teste ut andre sine koseplasser...




Sofia snek seg forsiktig oppi kurven til Balder mens han lå og sov på kjøkkenet. Sjekk haletuppen hennes! Ultramorsom med den hvite tuppen!




Sofus har slengt seg i saccosekken til Kati med største selvfølgelighet, Man er da KATT! En god vask, så er det bare å strekke seg og ta en god lur.



Tror ikke jeg vet om noe annet som bedre kan illustrere TOTAL avslapping enn en sovende katt... Sofia har dratt puten til Balder innunder en kurvstol i stuen. Ah - dette er livet - tenker hun nok :-)

1 kommentar:

Hilsen fra landet sa...

Koselige dyrebilder, - ja av katten kan man lære å slappe av det er sikkert. Gleder meg til hengekøyedager og strand med saltvann jeg nå. Nyt dagen!

Related Posts with Thumbnails