søndag 20. juli 2008

Niks - ikke solstikk... bare grums i "windows"

Hei, hei, hei... beklager et aldri så lite opphold i bloggingen! Det hender rett som det er at "livet" kommer i veien for bloggingen gitt. Ja, det er helt utrolig, men sant. Hehe... Parasoll-noden lever i beste velgående, så jeg skal ikke skylde på den! :-)

Ikke bare "livet", men PC'en også foressten. Som "hardcore" Mac-bruker (Apple Macintosh for de som måtte lure), er det bare å konstatere at PC... ehem, får vel unngå kraftuttrykk av hensyn til sarte PC-sjeler her - men saken er altså den at PC'er... Niks, sorry - kun kraftutrykk duger, men det går jo ikke.

Kort fortalt: Jeg har vært "offline" i mer enn en uke pga at PC'en og Windows systemoppdatering ikke var enige om hva som er skummelt i denne verden her. M.a.o. - jeg kom ikke på nett. At jeg ikke kunne blogge var en ting, men andre nødvendigheter som å surfe innom nettbanken ble også vanskelig. Det var ikke måte på hvor mange ting jeg absolutt skulle ha sjekket på nettet mens dette pågikk. Vanedyr? Ja, det er vel en viss smule fare for det gitt... *bluss*

Når teknikken svikter er det i grunnen deilig å stikke hodet utendørs og finne på andre kjekke ting.

Som bærplukking, Tysnesfest og mer til. Kati og jeg bestemte oss for at tiden var moden for å høste inn litt blåbær med blåbærkake i tankene (uhmmm!). Da vi hadde plukket nok og var på vei inn søkklastet med lubne og gode blåbær - ja, da snublet vi over et helt felt med villbringebær. Nam, nam! Om noen ikke har prøvd: Rårørt syltetøy av egenplukkede bær er noe av det beste som finnes. Og noe som avgjort trigger sommerminner fra barndommen... rårørt rips, bringebær - rabarbra dyppet i sukker, glinsende svarte og saftige solbær, stikkelsbærbomber i grønt, gult og rødt... rislapper (laget på rester av risengrynsgrøt) med rårørt syltetøy på - ikke å forakte akkurat :-)

Hellandussen! Duft og smak kan virkelig få de små grå til å vandre nedover Memory Lane! Men tilbake til nåtiden. En som virkelig visste å sette pris på godsakene er Kati. Hun mumset i seg gode blingser med den røde herligheten på.

Tror vi må plukke mer bringebær, mamma. Dette var kjempegodt! - sa hun med stjerner i blikket. Og det skal vi - også lager vi mer rårørt syltetøy. Eller rettere sagt frysetøy. Tenk bare utpå vinteren når vi kan ta frem en boks med bringebærsyltetøy. Så friskt og godt at sommeren i noen korte øyeblikk brått vil omgi oss igjen... Rene fantasien dette her :-)

Omtrent som da Kati på Tysnesfest ble forvandlet til en Tiger. Da gikk hun for KaTiger resten av dagen.









Grrr... se så skummel jeg er!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails