søndag 29. juni 2008

Urtehage?














Oregano, basilikum, sitronmelisse og salvie kjemper om plassen her.

Skulle gjerne hatt en urtehage - også et felt med jordbær, bjørnebær og rabarbra. Uhmmm.... Hjemmelaget bjørnebærlikør... en kan bli salig av mindre... Sukk! I påvente av oppfyllelse av dén drømmen, går det fint med en gammel panne og to som er omgjort til mobil miniurtehage. De står i grusgangene i steinbedet og kan flyttes etter behov. Enkelt og greit.














Her er det også trangt om saligheten for kruspersille, timian og rosmarin. Kommer nok til å fordele urtene i flere "bøtter og spann", men det hastet med å få dem i jorden ute før de strøk med innendørs...


Rosmarinen er det gjort et godt innhugg i etter at gode venner var på besøk og vi koste oss med lammekoteletter og fløtegratinerte poteter og gode grønnsaker (Kom snart på besøk igjen E. & G!). Lammekotelettene er bestevenn med rosmarin. Dét er bare helt sikkert! Uhmmm.... (Dægern det var godsaker ja!).














I skrivende stund har natten senket seg, så da passer det fint å runde av med bilde av solnedgangen i kveld som var mer praktfull enn bildet gjengir.

God søndag alle sammen!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails