søndag 29. juni 2008

Det er sommer - og agurktid - 2

Til ikke å ha noe spess på hjertet blir det visst et innlegg og flere likevel. Det er lovet enda finere vær over helgen, da kan det bli en stund til neste innlegg - eller muligens ikke. Hehe. Her går det etter innfallsmetoden.













Svinger dere innom på våre kanter ser det slik ut ved inngangsdøren vår. Er nok ikke helt fornøyd med alt det gule oppetter veggen, men ampelen er full av mini surfinia i andre farger også. Kommer bare litt dårlig frem på bildet.


















Hengelobelia er en sikker vinner hver sommer. Er egentlig mest glad i flerfarget, men den hadde de ikke da jeg var på sommerblomstjakt, så sånn ble det i år. Har to slike hengende ved hagedøren, og en står på trappen (og lever et utrygt liv ifht Balder og vilter lek med frisbee og ball...).


















Apropos finne veien... Her ser dere Kati på det som til høsten blir en del av skoleveien hennes. Nesten én kilometer for å komme til hovedveien hvor bussen går. Rett nok er ikke trafikken inn hit til vår fredelige oase så veldig stor, men én bil er nok det... Se for dere veien til høsten, uten lys, stupbratt ned på en side og dyp grøft og berg på motsatt side. Hvor skal hun gjøre av seg når bossbilen kommer dundrende? Nesten ikke plass til en vanlig personbil en gang. Trygg skolevei? I think not...



















Trygg skolevei - 2008? (Ja selvfølgelig kommer vi til å følge henne! Goes without saying really!).

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails