fredag 20. juni 2008

Sofus og Sofia

Heisann folkens!

Fortsatt ganske travle dager her på bruket, men en liten sving innom blir det nå tid til lell. To nye familiemedlemmer har gjort dagene enda travlere - men på en koselig måte. Snart har de vært hos oss i en uke, og gradvis finner de seg til rette. Spiser, leker, sover og bøller seg... hehe - sånn skal det være.

Hvem jeg snakker om? Kattungene Sofus og Sofia (ca. 9-10 uker gamle). De er søsken, men forskjellige som natt og dag i lynne - og litt av utseende som dere kan se. Begge er tigerstripet, men der stopper likheten.

Sofus er sjarmerende med snublete lange stankelbein og skikkelige Dumbo-ører. Sofia er en dærten liten frøkenpus med en haletupp som ser ut som den er dyppet i fløte... Hun er litt sky og forsiktig ovenfor oss, men turbo ellers. Sofus er høyt og lavt og er en kosegutt.











En liten lur gjør godt, spesielt når en er to...

Kanskje lurer noen på hvordan det går med Balder (vofs) og kattungene? Vel, sakte men sikkert tester de hverandre ut og blir kjent. Litt fresing og knurring blir det, men så langt går det veldig greit. Heldigvis :-)












Når de blir større skjønner de sikkert at denne plassen ikke er den lureste å bruke som seng...

Sånn, det var litt om våre herlige firbeinte sjarmører. Har knipset en del bilder i dag - mulig de blir lagt inn senere. Får vente og se :-)

God helg!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails