lørdag 17. juli 2010

Med ønske om...

...en riktig god sommer til deg som svinger innom her :-)

 Knipset på gårsdagens fisketur sammen med min kjære, Katherine og Balder

Har mildt sagt ikke vært særlig aktiv på nett i det siste. Mange grunner til det, men en av dem er at vi har hatt huset fullt, og vél så det. Tradisjonen tro gikk Tysnesfest av stabelen andre helgen i juli. Om du ikke har fått den med deg kan jeg ikke annet enn å anbefale at du tar turen til neste år! :-)

Tradisjonen tro får vi også huset fullt til Tysnesfest. Det er noe vi ser frem til. Kjempekoselig når familie og gode venner samles, små og store, og koser seg sammen med god mat og vann... eh, eller noe i den duren ;-) I år ble det jammen ny rekord for antall overnattende i huset. Hele 14 personer overnattet på det meste... PUH! Hadde flere dukket opp måtte vi ha tatt den nyinnkjøpte lavvoen i bruk :-)

Benytter anledningen å hilse til alle som fant veien til tunet vårt: Det var alle tiders kjekt! Gleder oss allerede til neste år ;-) Og gutter (Gunnar, Rob, Torgeir) - vi håper det blir fisk på grillen neste gang også. Det var knallgodt! Godt jobbet!

Jeg har hatt noen runder og besøkt flere blogger. Mye kjekt å lese og flotte bilder. Inspirerende! Har nok et innlegg og to på gang selv. Men foreløpig ønsker jeg deg som sagt en riktig god sommer! I skrivende stund regner det trollkjerringer her, men i går kveld hadde vi en fabelaktig flott tur på sjøen. Det skifter fort, så en må nyte øyeblikkene når de er der :-)


8 kommentarer:

T :-) sa...

God sommer til dere også!

Flott sommerbilde :-)

Gry Viola og Roxie sa...

God sommer til dere!

Flott bildet!!

snorredimma sa...

Og GOD SOMMER til dere!!

Nina og Bonnie sa...

Jeg skjønner du har mye å gjøre, ja. Det er ikke så mye liv i bloggene når det er ferie og fint vær. Vi vil jo være ute så mye som mulig.

Ha en fortsatt fin sommer!!!

Klem fra oss!!!!!!

Anonym sa...

God sommer Iren! fin ny blogg side;-)

Nøve sa...

En fortsatt GOD SOMMER til dere også!!!

Anonym sa...

Kjempegod sommer til dere også vennen!
Vi "prates" på FB.
Herlig bilde!
God sommerlig og regnfull klem!!!

Anne (Moseplassen) sa...

Riktig god sommer til deg også!
Og tusen takk for lang og flott kommentar hos meg på facebookspørsmålet! Den satt jeg stor pris på :D

Related Posts with Thumbnails