torsdag 1. oktober 2009

Katt i hundeham?

I dag var vi ute og ruslet en tur siden solen skinte fra nesten skyfri himmel og vi føler oss bedre. Kati er nesten helt frisk, men hun hadde sjalet godt rundt halsen. Det er ganske kjølig for tiden. Vil ikke at elendigheten skal blusse opp igjen!

Tusen takk til dere som sendte oss ønske om god bedring! Tror jammen det må ha hjulpet godt over natten :-)


 Utsikt fra tunet


Balder koste seg i hagen i dag. Lå og gnagde på en pinn en hel stund. 
Så ut som han nøt solskinnet og den kjølige luften.

Den nevnte turen vi var ute på var fin den. Vi koste oss der vi ruslet og så på alle de flotte høstfargene. Plutselig fór Balder ut til siden og ut i gresset. Han hoppet og spratt og boret snuten ned i gresset, først en plass så en annen plass. Han var helt i hundre der han spratt bortover. Jeg burde jo ha skjønt hva det var snakk om. Men jeg tenkte meg rett og slett ikke om... Sarte sjeler advares om et "sterkt" bilde under videoen.



Her er Balder "in action". Elendig mobilvideo, dessverre.



Resultatet? Vel, musen ligger her med beina i været, stakkar liten.

Balder holdt musen mellom tennene og liksom slengte den mot oss. Akkurat som han ville vise hvor flink han var. Høres det kjent ut? Akkurat som kattene ja... Det er ikke akkurat første musen Balder har gjort kål på. Det har stått på trykk i medlemsbladet til Islandshundklubben også (om jeg husker rett). Han har en forkjærlighet for leker som piper når han trykker snuten på dem. Lekene er myke og gode plysjdyr. Han har noen sånne i lekekassen(!) sin hjemme...

Vel, det var litt fra første dagen i oktober 2009. Katherine skal på skolen i morgen til tross for at hun ikke er helt frisk. Siden det er høstferie hele neste uke, ble læreren og jeg enig om at hun kunne få gå på skolen siste dagen. Da får hun vært med klassekameratene før ferien. Litt kos det da. Hun gleder seg veldig :-)



Sånn, da er det nedtelling til fredag og helg!






***

1 kommentar:

Nøve sa...

Godt å høre dere er noenlunde friske til ferien :o)
Tenk å ha så lyst til å gå på skolen,da...

Har en skikkelig musejeger her også, så vi trenger ingen katt.

GOD HELG!
Har sett dere har fått litt snø på toppene, forresten. Her sies det at "snøen skal vise seg tre ganger, før den blir liggende" Det stemmer overraskende ofte!

Related Posts with Thumbnails