torsdag 1. oktober 2009

Endelig kom den - Den Store Telefonen!





Hilser MASSE til Lena og Bjørn som har fått Den Store Telefonen i dag! De er blitt foreldre til en liten Colombia-prinsesse etter over 5 laaange år i adopsjonsprosessen. Det kan ta motet fra noen og hver, men de sto løpet ut. Kjempeglad på deres vegne!


Gratulerer hjerteligst!!! :-)

Håper dere får reise snarest mulig til godjenta deres!




***

5 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Jeg kjenner dem ikke, men slenger meg på. Graulerer med DEN telefonen. Skjønner jo dette er stort. Etter 5 år ventetid ville vel den beste gitt opp.

Randi sa...

Det må da være en lykke større en stor...tenker på hvor selvfølgelig det er å få barn for de aller fleste....
Har en venninne somm fikk adoptere ....og større lykke skal man lete lenge etter ...for ikke å snakke om langt og slitsomt svangerskap...men vi fulgte med dem på hvert ett skritt...og gråt av glede da dagen endelig kom:-)

Klem tl dem

Lena og Bjørn sa...

Kjære Iren, tusen takk for hyggelig hilsen her på bloggen din - det var kjempekoselig :)

Ja nå er 5 år og 4 mnd ventetid over og vi fikk verdens skjønneste lille Colombia-prinsesse. Det er jo så stort og du husker jo hvrodan den følelsen var da dere fikk vakre Kati.....

Tusen takk til dere to med hyggelige kommentarer også. Vi er glade, lykkelige, lettet og ikke minst ydmyk overfor Colombia som har gitt henne til oss.

Stor takkeklem fra nybakte foreldre Lena og Bjørn.

Anonym sa...

Hei vennen!
Har du slettet profilen din på FB?
Så må jeg bare få gratulere Lena og Bjørn med sin vakre Colombiaprinsesse. Håper dere leser dette. Dere har ventet utrolig lenge og jeg har fulgt veien deres inne på ØB. Gleder meg noe helt sinnsykt til det blir vår tur. Vi har "bare" ventet i tre år. Tålmodigheten er rimelig tynnslitt, derfor er jeg mektig imponert at dere har klart å holde forstanden;) Masse gratulerer igjen:)
Iren: håper jeg hører fra deg igjen. Plutselig var du borte:(
Klem fra meg!

Irén sa...

Kjekt at flere ville gratulere de nybakte foreldrene! Kjempekoselig :-)

Lena: Gleder oss stort til å se bilder. Må nok bare smøre oss med tålmodighet og vente til dere har fått Sentencia :-)

Elin: Neimen, kjære deg da. Jeg er ikke borte fra hverken her eller der jeg. Bare litt fraværende på en måte :-) Tror det må være litt krøll på FB. Kommenterte sttusen din seinest i dag!?

Tenker på deg(dere) vet du. Det er SEIGT å gå sånn og føle på ventesmertene. Men når dagen kommer, da er alt glemt og en bare fryder seg. Gleder meg inderlig til DERE får oppleve den følelsen!!! Go'klem til deg og dansken!

Related Posts with Thumbnails