mandag 4. august 2008

Fortsatt sommer...

Fortsatt sommer = lite og ingen blogging... Det frister mer med uteliv på en måte. Ja, tenk dét! ;-) Rett skal være rett; det har visst kommet en og annen regndråpe her på berget, men det var i grunnen deilig. Fåglarna skal vite at staudebed og gressplen og mer til trakk et lettelsens sukk over å bli dusjet litt. Heldigvis gikk vi klar det meste av det påfølgende tordenværet. Stakkars alle dem som ble ille rammet!

En som overhodet ikke lot seg affisere av noe eller noen ligger her og dupper i plaskebassenget i hagen. Skilpadden Skalle surfer rundt og lar seg underholde av små og store som måtte finne veien oppi. Det ryktes av "noen" var oppi med fulle klær på, og lekte cowboy (eller cowgirl?) på Skalle... Ikke nødvendigvis et barn - ikke sant B.? ;-) Ehem - den videoen trenger du ikke redigere på en stund. Les: Aldri!!! Hehe!

NB! Husk at du får se bildene større ved å klikke på dem :-)


Skygge er deilig det...

Noen nyter solen, mens andre går i "hi" (les i skyggen). Her ligger Balder og Sofia og småpeser i varmen stakkar. Vurderte en stund å barbere Mohawk på Balder, men kom til sans og samling i tolvte time... Tenk synet da!!! *GLIS* Ellers er det ikke et ukjent fenomen at små (og store for den del) pusekatter innretter seg hvor som helst. Sofia og Sofus går kubbings hvor det skal være. Her er de avbildet i saccoen til Kati, og inni noe buskas i hagen (ja, vi har det også... *sukk*).



Blomstrende sommer

Blomstrer gjør det fortsatt. Hm, har visst glemt å knipse anemonen som knopper bare spretter ut på. Den er så yndig og flott som bare det. Men altså ikke avbildet. Det kommer nok ;-) Ellers ble jeg litt fascinert av en skyformasjon som drev forbi. Det ser da unektelig ut som et hjerte, eller hva? Oki, oki - jeg har hjulpet "litt"! :-)

En som ikke har trengt hjelp denne gangen er klematisen. Se så flott den er der den bader seg i solen. Knoppene står i kø og bare venter på å glede omgivelsene med sin strålende skjønnhet. Campanulaen brer seg utover. Heldigvis. For den skulle stått side om side med Sibirvalmuer. Men for andre år på rad har de frosset i hjel i løpet av vinteren. Gode råd mottas med takk! (Ja, jeg dekker bedet med grankvister om vinteren).


Det gamle vedskjulet

Her en dag var jeg innom i vedskjulet og ble slått av hvor vakre de gamle bjelkene, den rustne haspen og steintrappen egentlig er... De er gamle, og mange er de trinnene som er blitt tråkket her... Pusekattene våre elsker å rase rundt der inne. Høyt og lavt. Helst høyt. Oppe på hemsen hvor knusktørr ved er stablet til mønet.

Gammel og ny tid møtes på den gamle hoggestabben. Gjett hvilken øks som er best å holde i av de to..!? Noe som ikke er fullt så kjekt er invasjonen av eføy. Den sniker seg rundt og inn overalt. Her har vi et lite slag å utkjempe... Kan ikke fordra den der eføyen!!! Vi har rikelig av den. Enkelte steder er det ok nok, men ikke oppetter husveggen. Langt mindre inne! Riktignok er dette et uthus, men likevel!


Sommerpiken


Sist men ikke minst; Katherine - vår alles kjære Kati, sommerpiken vår. Hun nyyyter sommeren slik bare barn kan gjøre det. Soling, bading, skifte av sommerklær (en aldri så liten dill-dall frøken :-), leking med kjæledyr, isspising, sene kvelder, musikk og masse latter og myyye mer... Hun ber meg hilse MASSE til alle dere som har vært på besøk! Håper dere snart kommer på besøk igjen. Det er så koselig!!!


Ønsker deg som svinger innom en fortsatt god sensommer!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Må arrestere deg på en liten
feil her. Du skriver "Det ryktes av "noen" var oppi med fulle klær på [...]" Det riktige skal selvsagt være: "Det ryktes av "noen" var oppi fulle med klær på [...]" :) Pussig hvordan to ord som bytter plass kan endre bildet... ;)

Guess who...

Irén sa...

Ehem!

Kjekt å få kommentar her hvor det er meningen å få dem, men jeg er ikke særlig god på gåter ;-)

(NB! Ikke det at det ikke er kjekt å få dem (kommentarene!) pr. SMS og e-post eller muntlig - slik jeg stort sett får dem!!!)

Det skulle stått: "Det ryktes AT "noen" var oppi med fulle klær på [...]"

I og med at det var høylys dag og to barn i umiddelbar nærhet er det NULL sjanse for at det var Anonym sitt forslag som beskriver hva som faktisk fant sted...

Bare sånn "for the record!"

:-)

Related Posts with Thumbnails