tirsdag 12. august 2008

Høsten drypper fra oven...

Hei på deg som leser dette!

Har vært (og er vel fortsatt) i et litt sånn "Offline" bloggemodus for tiden. Når hverdagen banker på i neste uke blir det nok andre boller etterhvert. Neste uke ja...

Mandag 18. august 2008 kl. 09.00 blir godjenta vår offisielt skolejente. Det er snodig gitt hvor tiden går... Ikke helt sikker på om jeg skjønner det helt (at Kati blir skolejente altså!). På sørlandstur i forrige uke ble det behørig handlet inn nødvendig utstyr til skolestart (pluss litt til kanskje... hihi!).

Mistenker at Kati er blitt en smule (les: veldig) påvirket av en viss jente fra Dalen som heter Julie. Vi måtte se to ganger på Kati da hun erklærte at hun ikke ville ha rosa, men sølvfarget sekk og sølv- og turkisfarget pennal!!! Ny stol til leksepulten står også på listen: BLÅ!?!?! Hummmm.... hva har skjedd??? Vår Lille Frøken Rosa har snudd på flisa. Ikke at det gjør noe. Bare fint med litt farger (som ikke bare må være rosa).

Sørlandsturen ja... kan ikke avskrive den med kun én setning. Det var helskjønt å være på tur. Takk for laget til gjengen i Våge!!! Det var kjempekjekt! :-) I løpet av timer ble det bestemt at vi ble med, og glade er vi for det. Kati er fortsatt "høy" av alle inntrykkene. Stor stas å bo på hotell var det visst også. Det var imponerende hvordan hun tok alt på strak arm. Så ut som hun ikke hadde gjort annet i sitt unge liv enn å bo på hotell (rangling inkludert - host, kremt...).

Dyreparken ble behørig utforsket, og spennende og flott var det. Litt morsomt at det var synet av et ekorn og en gjeng med spurv som vakte mest interesse underveis... Men bevares - ulv, fjellrev, geiter, griser, kameler, løver, surikatter (superartige!!!), slanger, giraffer og myyyyye mer.... alle disse og flere til gjorde opplevelsen kjempeflott.

Ikke minst turen i tømmerrenna... Skulle du lese dette Ellen: Ja, jeg tok turen, og har bildebevis!!! (Når det gjelder berg- og dalbaner og alt som måtte minne om dem er jeg en selverklært PYSE! Og lever godt med det! Hehe!) Det kan godt hende at det kommer et innlegg med litt bilderfra de siste ukene, men ikke i kveld. Knipset en smule vilt (også bokstavelig) på sørlandsturen: Firehundreognoenbilder... *plystre*

Apropos bilder: Hentet en FEIT konvolutt med bilder fra Eurofoto i dag. Så nå blir det mer semi-scrapping: flere album på gang etter Chile-turen :-) Sakte men sikkert blir historien tatt vare på for ettertiden. Det er visst på høy tid, for du verden som de små grå sliter i motbakke når detaljer skal hentes frem fra "hodedisken" (som er helt uten backup stakkar).

Før jeg glemmer det er det vel like godt å publisere dette og rusle en runde på Fjesbok og sånn. Rekker det muligens innen midnatt - rekord!!! Hehe

God natt!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails