søndag 28. desember 2008

Romjulskos...




Ut på tur mot solgløtt i sør :-)



I dag har det vært en nydelig dag her. Kaldt og klart og rimfrost nesten overalt. Det gjorde godt med en lang tur i friskluft. Jammen blir en dorsk av disse juledagene. Koselige er de, men litt aktivitet er ikke å forakte :-)



Katherine og jeg bestemte oss for å ta en tur på skogsveien. Siden foten min ikke er helt god, måtte vi gå en plass hvor det var enkelt å gå :-) Det var nesten litt trolsk enkelte steder med tjukke lag med rimfrost på busker og trær...



Til og med undertegnede ble knipset, her med Balder i bånd. Rikelig med hjort og andre turgåere her, så det er best å ha kontroll.


Småpusene ble ikke med på tur. De fant seg en skjermet flekk innunder en busk hvor det ikke var rimfrost. De er morsomme å se på der de spretter avgårde og rister på beina for å få varme... Stakkars små. Gleder seg nok til våren igjen.



Vél hjemme igjen måtte hagen og knausen bakom huset utforskes litt. Balder og Katherine tok en liten pustepause. Rene julekortet jo :-)



Balder speider etter kråkene og skjorene som flyr ertende over han.



Om ikke annet kan han triumfere med pinnen sin :-)



I steinbedet er det vintervakkert med rimfrost over det hele. Minner meg om at jeg visst aldri somlet meg til å dekke med granbar før frosten kom. Ja, ja, det blir vel noen stauder som må fornyes til våren...



Julenek må til - om ikke annet så for pynten sin del. Fuglene bryr seg ikke om nek når de kan fråtse i meiseboller og solsikkefrø fra automatene på tunet :-)



Gjerdet bak Katherine skal byttes ut, men her ser det ganske fint ut, kledd med rimfrost.



Solstrålene bærer bud om at lysere tider er i anmarsj :-)



Etter en lang tur ute i kulden er det koselig å komme inn i varmen. Spise og drikke godt, og kose seg med en av de nye lekene. Tusen takk til Eirin & Gunnar m/fam. for det flotte sminke- og frisørhodet! :-)



Søndagskvelden nytes videre med kakao og kakemenn. Nammm :-)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails