fredag 31. oktober 2008

Oktober-kavalkade

Ja da, ja da - det ER på tide med nytt innlegg. En kjapp liten oppsummering av hverdagsgløtt fra Oktober følger i bildeform.

Knipset kattungene, Sofus (øverst) og Sofia, på eventyr i en furu. Pus(!)sig hvordan de på død og liv (bortimot bokstavelig talt!) bare MÅ ut på de tynneste greinene. Men det går stort sett bra. Heldigvis! :-)


Når rimfrosten legger seg ute for tiden er det jaggu deilig å kunne fyre i peisen og lage litt ekstra stemning med levende lys på bordet. Et aldri så lite stilleben her med kulelys på et gammelt og håndlaget sinkfat. Steinene er plukket med fra Maleme-stranden på Kreta (Eia var vi der igjen Eirin! ;-)

Noen andre som liker å kose seg ekstra inne når kulden kryper rundt husveggene er sofagrisene på bildet. Utrolig at sånne små kropper kan bruke så mye plass!!! De tar HELE treseteren jo. Hehehe...


Bare se her! Men søte er de :-)


Litt å pusle med utover vinteren (uvisst hvilket årtall altså!). Et speil som overlevde brannen på tunet her for en del år tilbake. Det skal restaureres før det kommer på stas innendørs igjen. Gleder meg!



"Når en liten fyr skal ut å gå..."

Vel, pinnsvinene må passe seg - det er sikkert og visst! Stakkars små! Denne herlige krabaten krysset veien foran oss da vi kom cruisende som mobile bøssebærere for TV-aksjonen. Stoppet bilen og gikk ut for å se på at sjarmøren kom seg velberget over veien. Stakkaren var livredd...


Regnbuer har vi sett flere av i det siste - like vakkert syn hver gang!


Skogsturer har vi også vært på. Nesten litt trolsk med høyreiste trær rundt på alle kanter.



Stormen som herjet forrige helg satte flere spor etter seg i nabolaget vårt... Her er ett av dem:


God helg!

1 kommentar:

Anne på Moseplassen sa...

sukk, pinnsvin. Jeg smelter hver gang jeg ser de, og får irrasjonelle behov for å klappe...

Deilige høstminner dette :)

Related Posts with Thumbnails