fredag 18. april 2008

Skattejakt...

Hei, hei :-)

Vet dere - i går lukket jeg opp en dør til det som tidligere ble brukt som "veslehuset" på gården her. Surret rundt ute i hagen, og kom plutselig på at min kjære sa noe i fjor (!) om at der var ting og tang inne i denne "boden". Hmmm... her må utforskes.

Fikk nesten ikke opp døren, for der er stablet nesten til taket. Men - det ser spennende ut!!! I løpet av dagen skal tingene bæres ut i hagen for å utforskes nærmere. Kanskje der skjuler seg en hus- eller hageskatt? Er så spent :-)

Foressten - været tilsier fortsatt uteaktiviteter - det er nydelig og strålende sol ute her vest. Og veslejenta er hjemme fra barnehagen i dag. Rett og slett siden det er planleggingsdag. Men - ikke hadde vi fått det med oss - hverken mannen eller jeg. Det var småfrøkna som ved frokostbordet erklærte at hun ikke skulle i barnehagen i dag. Åh, joda sa vi... Ehem... hehehe... *rødme* ...ikke det nei...

Svinger muligens innom senere med resultatet fra skattejakten - om det blir noe resultat da. Ha en kjempefin dag så lenge - og GOD HELG folkens!

Klem fra smådistré mamma Irén som fortsatt synes at Magnolia er noe av det vakreste som finnes...

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails