søndag 20. april 2008

Det spirer og gror...


I skrivende stund er det snart midnatt, og tankene flyr etter en koselig og svært solrik helg. Helt fantastisk! Måtte simpelthen ta en liten runde i hagen i dag og knipse litt. Beklageligvis bare MMS, men det blir da bilder det også? :-)

Lubne perleblomster er alltid like vakkert


Denne lille tulipanen her stråler tett ved siden av en formklippet buksbom. Tulipanen er ca. 5 cm høy...
En søt liten sak - yndig rett og slett :-)


Ruteliljer på gang - en enslig plante i hele hagen. Nydelig!





Det ble litt "action" på morgenkvisten: Katherine satte opp et forskrekket ansikt ved frokostbordet i morges. Da løsnet endelig den aller første tannen... Umiddelbart fikk hun problem med å uttale "s"... Småsøt lesping... :-) Onsdag skal vi følge henne til innskriving på skolen. Tenk - hun blir skolejente til høsten. Stort! Da vi snakket om hva vi skal på onsdag, kom det ganske kjapt fra henne: Eg vil ikkje ha sånne lekser! Hmmm... dette lover godt gitt... hehehe.


I tillegg til besøk av små og store to dager på rad, grilling av både pølser og marshmallows (...ummm!), så ble det tid til litt skattejakt - for de som evnt.måtte lure på hvordan det gikk :-) Er ennå ikke ferdig, men ser at der er en del ting som kan bli kjekke å ta i bruk både i hagen og innendørs. Se bare på denne flotte gamle tønnen. Med litt børsting og skrubbing kan den bli et fint "hjørnebord" - eller miniplantebord. Vi får se hva jeg finner ut etterhvert.



Til slutt, et lite bilde av struttende peonknopper... Gleeeder meg til de fyldige knoppene åpner seg med enorme blomsterkroner i dyp, dyyyp rubinrødt... Nydelig!

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin uke!

Klem fra meg :-)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails