onsdag 16. april 2008

Rett og slett en vakker vårdag...

Vestlandet er "av og til" innhyllet i regntunge skyer og det meste føles kanskje bare grått og ikke direkte oppmuntrende - ja, da setter en jammen umåtelig stor pris på dager som denne:


Strålende sol i hele dag. Kun enkelte bomullsdotter av noen skyer som liksom har cruiset av gårde på en alldeles regnfri himmel. *SUKK* O' herlighet! :-)
Akvarellskrinet (!) måtte vike til fordel for klipping av hekk, og mannen i huset har "svingt" motorsagen slik at noen svære eiketrær ikke lenger truer naustet vårt. I det mer huslige hjørnet har klesvasken fått blafre i iskald vind, men i varmende sol. Ikke noe er som duften av sol- og vindtørkede sengklær. Små gleder, folkens - det er det det handler om :-)

Hva morgendagen bringer? Kanskje akvarellskrinet får oppleve å bli åpnet for første gang i siden vi flyttet til Tysnes... Tja, den som venter får se. Må iallefall finne fram kalligrafitusjene. En riktig go'jente jeg er så heldig å være fadder til, skal konfirmeres i nærmeste framtid. Hun har laget innbydelser og bordkort selv. Riktig flott er det blitt, men kalligrafien får jeg æren av å stå for. Så får jeg øvd meg litt til vår egen kjære go'jente skal døpes - sånn tidlig på forsommeren en gang...
Da blir nok bl.a. trammen ved døren pyntet "litt" mer enn slik det står i dag:


Melkespannet hører gården til, med slektsnavnet inngravert og det hele. Trenger en aldri så liten oppussing, så blir det bra. Spannet altså :-) Noe som ikke trenger til forbedring er denne herligheten her. Blomstringen er nok litt på hell, men flotte er de - Snøstjernene - som blomstrer i all sin blå fryd:


"On that note": Hei så lenge :-)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails