mandag 17. mars 2008

Bursdagsfeiring, påske og sånn...


På tide med en oppdatering i det vi for alvor går inn i uken definert som påske på kalenderen. Palmelørdag ble ganske så hektisk, men veldig koselig:

Katherine hadde sitt aller første bursdagsselskap på norsk jord. Stor stas for liten og stor! Elleve jenter og én gutt feiret sammen med henne - og alle storkoste seg. Ikke minst go'jenta vår som i morgen den 18. mars fyller hele 6 år. Etter å ha proppet seg med hotdogs, bursdagskake á la Sukkerbombe, muffins - spesialpyntet av Kati = "overkill" av godteri :-), gelé-halvlitere og myyye mer - ja så reiste de mette men HYPER hjem igjen... hehehe


Katherine har vært alldeles elektrisk de siste dagene - i pur iver og spenning har hun ventet på Den Store Dagen: Bursdagen! I morgen altså! Da går turen til Toys R Us - hvor hun skal få kose seg nesten uhemmet... bare nesten! Etterpå svinger vi innom Dalen for å se om vi finner noen i familien hjemme.

Ser dere - jeg er fortsatt oppegående etter debuten som bursdagsarrangør. Det må legges til at jeg fikk svært god hjelp! Den det gjelder vet hvem hun er: Tusen hjertelig takk - igjen!

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig GOD PÅSKE - til fjells, ved sjøen, i heimen - uansett: KOS DERE!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, god påske :-)

Anonym sa...

Hei!

Påskeharen eller familien Ivarsen i Nittedal ønsker Katherine er riktig fin dag. Tenker det var moro!! Ønsker dere en riktig God Påske.

Hilsen
Daniel,Ronny & Evy

Anonym sa...

Hei!
God påske til dere alle ønskes i fra Eirin og Gunnar:)

Related Posts with Thumbnails