mandag 26. mai 2008

Fristelser... og farger: Bilder!

Nok en solrik dag her på bruket - det er helt fantastisk! Strålende sol fra knall blå himmel med en og annen bomullsdott av en sky hist og her. Det er nesten for godt til å være sant. Noe som ikke frister når været er som det er - det er rett og slett middag! I dag gjorde vi det veldig enkelt. Rørte sammen litt forskjellige godsaker, og resultatet ble dette:

Jeg skal love at det smakte! :-P

Det er rett og slett halvgrove lunsjmuffins (eller til kvelds, på tur eller... i det hele tatt). Inni skjuler det seg god skinke og smakfull ost, ymse paprika og urtekrydder. Kan anbefales!!! Ingen protester fra 6-åringen i alle fall - hehehe. Hun har foressten vært syk noen dager nå. I går lå hun strykeflat med nesten 39 i feber stakkar. Hjemme fra barnehagen i dag, men det gikk fint det. Lunsjmuffins, is og vannmelon - da ble ikke dagen så verst likevel :-)

I morgen blir det en spennende dag for førskolegruppen i barnehagen. Besøk på skolen etter innskrivingen i april. De skal få være der noen timer, ha friminutt, spise lunsj og forhåpentligvis kose seg. Etter innskrivingen var alle i førskolegruppen enige om at det som var best med skole - ja, det var friminutt! De begynner jaggu tidlig...

Noe annet som også er tidlig er alle staudene. Dere får ha meg tilgitt, men det blir nok enda flere bilder i dag. Noen går nok igjen. Ser meg bare ikke mett på enkelte av staudene... Slik som denne bristeferdige peonen. Fire fete fine knopper er jelt på bristepunktet nå. Men hva er det med peon og maur?!? Noen som vet? Stadig vekk maur ute og rusler på hele planten. Hm, pussig!


Pinseliljen er bare rett ut vakker!


Yepp! Strålende sol og knall blå himmel. Sukk! Ikke verst bakteppe for staudene det nei.


Som sagt - enkelte stauder ser jeg meg ikke mett på...


Grasiøs, nydelig og et like flott syn hver gang:
Løytnantshjerte.


En som overhodet ikke bryr seg om stauder er rampegutten Balder. Her ligger han strekk ut på kongehaugen sin og bare peser i varmen. Ikke rart da, rasen er jo "bygget" for å gjete sauer på Island, og å bo ute hele året. Ikke uten grunn at han eeelsker vinter, snø og is! Ikke mye av det nå om dagen nei.



Ønsker dere som måtte finne veien innom mitt lille sted i Blogglandia en riktig fin uke!
Hilsen og KLEM fra Irén :-)



Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails